SAKARYA / HENDEK - Kazımiye Cumhuriyet İlkokulu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda yapılan programda coşkuyla kutlandı.

May

3A Sınıfı ve Satranç Kulübü Öğretmeni Sayın Musa AVCI tarafından organizasyonu yapılan ilkokul öğrencilerinden toplam 36 öğrencinin katılım gösterdiği turnuva sonucunda sonuçlar aşağıda sıralanmıştır.
Tüm minik sporcularımızı tebrik ederiz.

May

Kazımiye Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri, Hayvan Haklarına dikkat çekmek, hayvanlara karşı olan sevgi ve şefkat duygularını geliştirmek amacıyla Hendek Belediyesinin hayvan barınağını ziyaret etti. Ziyarete okul idaresi, sınıf öğretmenleri ve tüm ilkokul öğrencileri katıldı.

May

Her yıl Kazımiye Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulunun ortaklaşa düzenlediği geleneksel yılsonu öğrenci şenliği bu senede geçen senelerdeki gibi festival havasında geçti.

May

Milli Mücadelemizin başlangıcı ve döneüm noktalarından biri olan 19 Mayıs 1919´un 100. yıl dönümüne ulaşmanın coşku ve heyacanını yaşıyoruz. 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun.

Ekm

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen 2023 Eğitim Vizyonu Tanıtım Toplantısı´na katıldı.