SAKARYA / HENDEK - Kazımiye Cumhuriyet İlkokulu

Kas

İngilizce Bilgi Yarışması (Yabancı Dil Kursları Eğitime Destek ve Yardımlaşma Derneği)

Kas

MEB'in e-Okul sistemiyle veliye 'bildirim' dönemi

Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye'nin en çok kullanılan mobil uygulamalarından olan e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi'ni yeniledi. Uygulamaya, velilere bildirim gönderme özelliği kazandırıldı.

Okulumuz Öğrencilerinin Anıtkabir Ziyaretinden Kareler

Öğretmenlerimizle Beraber Doğa Yürüyüşümüz

BAKAN SELÇUK'TAN ÖĞRETMENLERE "SINIF İÇİ REHBERLİK" DERSİ

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Ankara Pursaklar Fen Lisesi'nde okul öncesi ve sınıf öğretmenlerine sınıf içi rehberlik mesleki gelişim konulu ders verdi.

"BESLENMENİN OTİZM ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ" PROJESİ

"Beslenmenin Otizm Üzerine Etkileri Projesi Tanıtım Toplantısı" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un katılımıyla Konya'da gerçekleştirildi.

Öğrencilerimiz Harikalar Diyarında

Kas

"Bu Sokağın Temizliği Nasreddin Hoca ve Çocuklar Tarafından Kontrol Edilmektedir Projesi" kapsamında çocuklarımıza çevre temizliği ve sıfır atık temalı gösterilerde bulunan Belediye ekiplerimize teşekkür ederiz.