SAKARYA / HENDEK - Kazımiye Cumhuriyet İlkokulu

Kazımiye Cumhuriyet İlkokulu

Kazımiye Mahallesi 13901Sokak No 15 Hendek / SAKARYA
Vizyon
Hedefliyoruz ki… Okulumuzda bilgiyi bellemek değil, öğrenmeyi öğrenmek, öğretmek temel ihtiyaç kabul edilsin. Her öğrencimiz, bilimsel, akılcı ve mantıklı düşünme becerisi kazanabilsin. Her öğrencimiz kendi fiziksel ve zihinsel yeteneklerinin ve sınırlamalarının bilinci ile mevcut ve gelecekteki eğitsel ihtiyaçlarının farkına varabilsin. Her öğrencimiz kendisi ile barışık olsun ve çevresi ile etkileşim becerisi kazanabilsin. Velilerimiz okul toplumundaki vazgeçilmez yerini alabilsin. Her öğrencimiz teknolojinin insanlığa hizmet veren bir araç olduğu bilincine sahip olabilsin ve her veli öğrencisine gelişen ve değişen çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve becerileri edinmek için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Okul toplumunu oluşturan her birey sorumluluklarını yerine getirirken kendinden emin olsun ve okul toplumu tarafından desteklendiğini bilsin. Hem öğretmenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olsun.
Misyon
Biz KAZIMİYE CUMHURİYET İLK OKULU ’ yuz. Biz bir eğitim kurumuyuz. Toplumun temel taşı olan insana, ailesinden sonra şekil veren, eğiten, topluma hazırlayan; Türk milletinin geleceğini düşünerek her türlü amaçlarını gerçekleştirmeye çalışan KAZIMİYE CUMHURİYET İLK OKULU ’ yuz. Öğrencilerimizin temel akademik bilgi ve becerilere sahip olmalarının yanı sıra kendisine ve başkalarına değer veren okulu ve öğrenmeyi seven moral ve ahlaki değerlere , sanata ve insanlığa sahip çıkan birer birey olmaları için çalışıyoruz. Biz öğrencilerimizin sağlıklı ve dengeli gelişmelerini sağlamak ve onları 21. Yüzyılın değişen gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve becerilerle donatmak için, onları gerçek yaşamla kucaklaştırıp bulundukları ortamdan haz duymalarını sağlamak için varız.
09.00 14.55
Kalorifer Kömür Kazanı
Köy Dolmuşları Belirli Saatlerde Köye gidip geliyor.
Kazımiye Mahallesi Karşı Sokak No 8/1 İç Kapı No1 Hendek / SAKARYA
İlçeye 3 Km yolu var. Köy Dolmuşları Belirli Saatlerde Köye gidip geliyor.